EGYETEMI KÖNYVTÁRÉRT ALAPÍTVÁNY
1053, Budapest, Ferenciek tere 6.

Adószám: 18121362-1-41

Számlaszám: 12010532-00120645-00100003

Az alapítvány közhasznú szervezet. Célkitűzései az Egyetemi Könyvtár rendeltetésével összhangban a könyvtár szellemiségének fejlesztése, technikai színvonalának korszerűsítése, állományának védelme és gondozása. Céljai között szerepel továbbá a könyvtár szolgáltatásainak bővítése, minőségi emelése, a közönség- és partnerkapcsolatok ápolása, továbbfejlesztése, valamint értékeinek megismertetése mindazokkal, akik egyetértenek a cél fontosságával és saját eszközeikkel hajlandóak segíteni azok teljesülését.

Tavaly indult könyv-örökbefogadási programunk, melynek során az első könyvet Mádl Ferenc a Magyar Köztársaság akkori elnöke fogadta örökbe. Az örökbefogadást – mint ahogy ezen túl minden könyvtárfejlesztési programot – az alapítvány koordinálja.

Örömmel töltene el minket, ha a programhoz és ezzel a könyvtár és a felbecsülhetetlen értékű könyvek támogatásához Te is hozzájárulnál.

Minden adófizetőnek lehetősége van arra, hogy a hatályos adótörvények rendelkezéseinek megfelelően adóalapját csökkenthesse, a vállalkozás a támogatást költségként leírhassa.

Köszönjük támogatásod!

Érdeklődj még ma!